Pribram.eu Městský úřad Odbory MěÚ Odbor školství, kultury a sportu Otázky a odpovědi Other questions
Zpět
Od. škol. ku.. Otázky a odpo. Ostatní otázky
Other questions
Pokud si nejste jisti kam zařadit svůj dotaz, můžete jej napsat sem.
Send us your question:
Questions and Answers
19. 10. 2009 11:53
Dobrý den,před měsicem jsem byl v ernestinu v patře v kancelari odb.pamatek,kultury. Ztratil jsem tel. čislo na paní se kterou jsem jednal.Neím ani jmeno jen to byli dvere po leve strane v patře,,,Je možné tímto zpusobem mi číslo do kancelaře poslat? Moc děkuji
Answer - 19. 10. 2009 11:57
Dobrý den, podle mého názoru jste jednal s paní Španihelovou, tel. 318 402 226. S pozdravem J. Buraltová.
14. 10. 2009 02:24
V jaké lhůtě od podání žádosti lze vyřídit cestovní pas?
Answer - 14. 10. 2009 03:22
Záleží na typu požadovaného cestovního dokladu:
1. E-pas (se strojově čitelnou zónou a s biometrickými údaji) je vyhotoven do 30 dnů ode dne podání žádosti u úřadu v ČR.
2. typ cestovního dokladu - pasu bez strojově čitelné zóny a biometrickýchúdajů (tzv. blesk s platností na 1/2 roku) je vyhotoven do 15 dnů ode dne podání žádosti u úřadu v ČR. S pozdravem J. Husová
14. 10. 2009 02:23
Vydávají se cestovní pasy dětem do 15 let?
Answer - 14. 10. 2009 03:13
Ano, vydávají. A to oba typy tj. E-pas (se strojově čitelnou zónou a s biometrickými
údaji) i typ cestovního dokladu - pasu bez strojově čitelné zóny a biometrických údajů (tzv. blesk s platností na 1/2 roku). S pozdravem J. Husová
14. 10. 2009 02:21
Kolik zaplatím za vydání cestovního pasu?
Answer - 14. 10. 2009 03:10
Poplatek za vydání cestovního dokladu - pasu se liší dle typu vydávaného dokladu, tj. u typu E-pas (se strojově čitelnou zónou a s biometrickými údaji) zaplatíte ve věku od 0 až 15 let částku 100,-Kč, ve věku nad 15 let
pak částku 600,-Kč. U typu dokladu bez strojově čitelné zóny a biometrických údajů (tzv. blesk s platností na 1/2 roku) zaplatíte ve věku od 0 do 15 let částku 1 000,-Kč, ve věku nad 15 let pak částku 1 500,-Kč. S pozdravem J. Husová
14. 10. 2009 02:20
Mohu cestovat po zemích EU na občanský průkaz?
Answer - 14. 10. 2009 03:08
Ano, občan ČR může cestovat po zemích EU na platný občanský průkaz dle § 3 odst. 1, zákona č. 329/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů.
S pozdravem J. Husová
14. 10. 2009 02:17
Mám povinnost vrátit neplatný cestovní pas?
OPCD
Answer - 14. 10. 2009 03:08
Ano, občan má dle zákona č. 329/1999 Sb., o cestovních dokladech, ve znění
pozdějších předpisů povinnost vrátit neplatný cestovní doklad - pas, protože se jedná o veřejnou listinu a tato je majetkem České republiky.
S pozdravem J. Husová
13. 10. 2009 04:28
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné někde na internetových stránkách dohledat stání u soudu. Kdy bude a tak?
Answer - 13. 10. 2009 04:33
Dobrý den, tyto informace na městských stránkách nenaleznete. Kontaktujte Okresní soud v Příbrami. S pozdravem J. Buraltová.
12. 10. 2009 07:49
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ještě ve městě funguje mateřské centrum Matylda - na netu je ještě stará adresa a nikde nemohu najít program, který dříve otiskovaly i místní noviny. Děkuji. Blanka Flíčková
Answer - 12. 10. 2009 09:59
Ahoj Blanko,
posílám webové stránky na MC Matyldu, na kterých jsou pod rubrikou Úvod uvedeny veškeré kontakty.
www.matylda.mc.txt.cz
Hezký den.
Stáňa Walenková
2. 10. 2009 08:32
Dobrý den,obracím se na Vás s dotazem,který bude myslím zajímat více občanů, a to konkrétně,zda se bude něco dít ohledně schváleného prodeje městských bytů na Nám.17.listopadu č 301-304,proběhlo již vyměření ploch a tím to ,zdá se utichlo.Pokud to tedy bude možné,bude se v této záležitosti ještě něco dít do konce tohoto roku? Děkuji
Answer - 2. 10. 2009 12:54
Dobrý den, prodej bytů zajišťuje Městská realitní kancelář, tel. 318 629 815. Prosím, obraťte se na pracovnice této kanceláře a dozvíte se vše, co Vás zajímá. S pozdravem Jitka Buraltová.
12. 9. 2009 07:45
Mám dotaz na pana Ing.Pikrta, ředitele sportovních zařízení města Příbramě:
Ohledně provozování hřiště Hlinovky, konkretně části hřiště malé kopané.
Mám před sebou časopis Periskop , kde se píše že provoz hřiště bude z důvodu nařízení hygieny omezen pouze na tři zápasy během 8 hodin, totéž mi bylo sděleno pracovníky MěÚ v Příbrami ( podotýkám že se nejednalo a pracovníky vrátnice jak jste mi při posledním telefonním hovoru výsměšně řekl, když jsem se o věcech o hřišti informoval na odboru investic konkr. u pana Jana Hauptmanna, když byla stanovena provozní doba do 22,00 hod. ). Žádám Vás jako provozovatele hřiště o sdělení , jak to tedy vlastně je. Zda bylo provedena nejaká opatření nebo ne, neboť dnes v sobotu 12.9.209 bylo hřiště provozováno hráči malé kopané od 8 hod do 12.30 hod bez přestávky ( zápas malé kopané jak jistě víte trvá cca 40 min ) . Dále Vás žádám o sdělení jakým způsobem budete řešit přelétávání míčů na můj soukromý pozemek ( nemluvte mi ale o toleranci, neboť z mé strany je jí jistě dost když poslouchám hulákání a sprosté výrazy hráčů což možná k fotbalu patří ale ne k přilehlému dětskému hřišti a v obytné zoně. Z vaší strany jako provozovatele dosud žádná tolerance k obyvatelům přilehlých nemovitostí neexistuje ).
Děkuji za jasnou odpověď .
Answer - 2. 10. 2009 12:46
Vážený pane Řehořku, malá kopaná se hraje 2 x 20 minut, to je skutečnost.Dne 12.9.2009 v čase od
8.00 do 12.30h, to je den,který uvádíte ve své stížnosti na hluk,byla sehrána 3 utkání v
malé kopané. Nevím,z čeho jste vyvodil,že jich bylo více. Na Vaše další invektivy a hrubé
telefonáty nebudu dále reagovat. Ing.Pavel Pikrt,
ředitel SZM Příbram
Updated: 1. 6. 2026 v 10:59:58